Döbbenet: simán lövöldöztek a rendőrökre az embercsempészek az M5-ösön – videó

Megosztás

Amikor egyértelmű lett a furgonban utazók számára, hogy a forgalmi dugó miatt csapdába kerültek, egyszerűen kiszálltak és mielőtt menekülni kezdtek, leadtak pár lövést a rendőrautóra.

Szokatlan videót tett közzé a rendőrség a honlapján, amelyet egy járőrautó fedélzeti kamerája rögzített. A kétperces videóban az látható, amint egy autós üldözésben egy furgonból valaki többször a rendőrökre lő az autópályán. Egy másik videóban az üldözésben részt vevő rendőrök is megszólalnak, és elmondják, hogyan élték meg az eseményt.

Előbb a levegőbe, majd a rendőrökre lövöldöz a legnagyobb természetességgel a furgonból kihajoló alak az M5-ös autópályán. Ha ez önmagában nem lenne elég bizarr: „Kihajolt az ablakon, és ismételten lövést adott le ránk” – mondja az egyik rendőr a társainak olyan nyugodt hangon, mintha egy szimulátorban ülne.

A rendőrökre lövöldöző embercsempészek a fedélzeti kamera szemszögéből

A rendőrökre lövöldöző embercsempészek a fedélzeti kamera szemszögéből.

Kicsivel később lekanyarodnak az M0-sra, majd lassulni kezd a forgalom, a dugó miatt a furgon megáll, és 1.50-től az eddiginél is szokatlanabb akciójelenetek következnek, végül a két embercsempész eltűnik a ködben, a rendőrök pedig utánuk erednek.

Az üldözésben részt vevő rendőrök egy másik videóban beszélnek az esetről és az érzéseikről. „Fiatal vagyok, tényleg élet-halál között” – mondja egy rendőrnő arról, mi futott át a fején az akció közben, amelynek a végén torkolattűz is látható.

A másik rendőr arról beszél, hogy végül a TEK-es kollégáik fogták el az embercsempészeket.

alaki többször a rendőrökre lő az autópályán. Egy másik videóban az üldözésben részt vevő rendőrök is megszólalnak, és elmondják, hogyan élték meg az eseményt. (via Telex)

Kapcsolódó cikkek