Borzalmas: egy kamasz fiú addig pofoz egy másikat, amíg az le nem térdel előtte – videó

Megosztás

A videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk. Sajnos a fiatalkorúak közötti erőszak és megalázás már szinte mindennapossá vált. Ez az eset Egerben történt még a nyári időszakban.

Letérdepeltetett maga előtt egy iskolás fiút egy másik kamasz és addig pofozta, amíg nem engedelmeskedett neki áldozata. Ezt látni azon a videón, amit egyik néző küldött el az RTL Híradójának. Állítólag még nyáron készült a felvétel, fényes nappal, Eger belvárosában.

A videón azt látni, amint a fekete ruhás fiú arra kényszerítette a rövidnadrágos iskolást, hogy ereszkedjen térdre előtte. Többször arcon vágta, mígnem áldozata leguggolt, de ezzel sem elégedett meg a bántalmazója. Hiába kérték a barátai, nem hagyta abba a nyilvános megalázást. Végül az iskolatáskás gyerek letérdelt előtte.

A rendőrség azt írta a csatorna érdeklődésére, hogy nem tudnak az esetről, az ügyben nem érkezett bejelentés hozzájuk. Ennek ellenére valószínűsíthető, hogy egy ilyen videó láttán illene megindítani egy nyomozást és lehetőleg sikerrel befejezni.

Kapcsolódó cikkek