A Nyíregyháza elleni rangadót is megnyerte a DVTK, ismét kikapott a Kazincbarcika

Megosztás

2-0-ra győzött a Diósgyőr, és némileg ellógott az üldözőktől a tabella élén.

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában a DVTK hazai pályán, nagy létszámú, és végig hangosan szurkoló közönség előtt játszott a Nyíregyháza ellen – olvasható a borsodi klub honlapján.

Az első félidőben Gera Dániel és Bényei Ágoston góljával megnyugtató előnyre tett szert a Diósgyőr két szép támadás végén, miközben a vendégek gyakorlatilag nem tudtak helyzetet kialakítani.

A második félidőben kintebb jöttek a vendégek, lehetőséget teremtve ezzel a gyors diósgyőri támadásoknak, ami rendre veszélyt jelentett, de már csak egy kapufát sikerült lőni. A végeredmény tehát maradt 2-0 a keleti rangadón.

Miután a két fő üldöző, az MTK és a Pécs döntetlent játszott egymással, a Diósgyőri VTK ezzel magabiztosan, négy ponttal vezeti a tabellát.

Az NB2 másik borsodi csapata, a Kazincbarcika ellenben kikapott vasárnap: a Gyirmót otthonába látogattak a játékosok, a hazai klub viszont 3-0-s győzelmet aratott. A Kazincbarcika ezzel sorozatban a második vereségét szenvedte el, a tabellán a 17., még épp nem kiesést jelentő pozíciót foglalja el.

részben via dvtk.eu

Kapcsolódó cikkek