Orbán lánya drukkol mindenkinek, hogy talpon tudjon maradni, mert „nehéz lesz”

Megosztás

Orbán Ráhel, Orbán Viktor miniszterelnök legidősebb lánya volt a Republic Group reklámszakmai podcastja, a RePort vendége. Orbán Ráhelt mint „az ODU gyerekbolt tulajdonosát és megálmodóját, a BDPST cégcsoport kreatívigazgatóját, a BDPST Concept ügyvezető igazgatóját” kérdezték az adásban, írja szemléjében a 444.hu.

Orbán Ráhel szerint cégcsoportjuk legfontosabb feladata „az értékmentés és értékteremtés”, szeretik azokat a projekteket, melyekben régi kastélyokat vagy adott esetben régi vállalatok székházait „menthetik meg”. Az interjú arra is kitér, hogyan vészelte át a cégcsoport az elmúlt éveket, hiszen az idegenforgalom számára ezek nem voltak könnyűek. „Érezzük, tapasztaltuk, látjuk. Minden nap foglalkozunk mi is ezekkel a kérdésekkel” – fogalmazott Orbán Ráhel.

Hozzátette, hogy a Covid időszaka nagyon nehéz volt, bár ők sokaknál könnyebb helyzetben voltak. Elmondása szerint Oroszország Ukrajna ellen indított háborúja újabb nehéz helyzetet teremtett, ebben a legrosszabb pedig a bizonytalanság.

Ugyanakkor bízik benne, hogy a válság kicsit helyreállítja a munkaerőpiacot a szakmájukban, bár látja ő is, hogy sokan mennek „egy országgal arrébb”. De róluk sem tud negatívan nyilatkozni, mert értékeli azokat a fiatalokat, akik szeretnének egy kicsit többet, bár szerinte sokszor sokkal rosszabb munkát vállalnak el, mint amit itthon kell csinálniuk.

Viszont azt látja, hogy sokan haza is jönnek, például ő is elment külföldre, aztán hazajött, és sok jót hozott haza. „És nagyon drukkolok mindenkinek, hogy tudjon talpon maradni, mert nehéz lesz” – tette hozzá.

via 444.hu, hvg.hu

Amennyiben ön is hozzájárulna a független média fennmaradásához és a vidék valódi híreinek bemutatásához, kérjük erre a linkre kattintva támogassa munkánkat!

Kapcsolódó cikkek