Ruhát égetett, fenyegett és erőszakoskodott a szakítást nehezen viselő volt élettárs

Megosztás

Kifosztás, magánlaksértés bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 27 éves arlói férfival szemben – olvasható a rendőrség közleményében.

A gyanúsított 2022. októberében több alkalommal felkereste volt élettársát, hogy kérdőre vonja a szakítás miatt. Szinte minden egyes ilyen alkalom érintette a büntető törvénykönyv paragrafusait.

Volt, amikor a férfi rátörte az ajtót a nőre, volt, hogy el-, illetve levetette a megfélemlített sértett ruháit, majd elégette azokat, továbbá a bántalmazások, fenyegetések sem maradtak ki a vizitek alkalmával.

A bejelentést követően a rendőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható elkövetőt. Az Ózdi Rendőrkapitányság az őrizetbe vett férfival szemben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Amennyiben ön is hozzájárulna a független média fennmaradásához és a vidék valódi híreinek bemutatásához, kérjük erre a linkre kattintva támogassa munkánkat!

Kapcsolódó cikkek