Vajon mindenkinél hatásos a minoxidil használata?

Megosztás

A férfiak és a nők egyaránt küzdenek a hajvesztés, hajhullás problémájával. Általában a férfiak számára a kopaszodás jelenti a fő gondot, míg a nőknek a haj elvékonyodása vagy a hajvesztés a mumus. Van egy jó hírünk, mégpedig az, hogy létezik hatásos megoldás a hajnövesztésre!

Egyszerű és fájdalommentes kezelések kombinációjával komplex megoldások léteznek, melyek minden hajproblémára segítséget nyújtanak. A minoxidil oldat használata más kezelésekkel kombinálva abszolút nyerő párosítás.

A hajnövesztésről

A fakó és élettelen haj, a hajhullás és a haj elvékonyodása több okra vezethető vissza. Az öregedés, a hormonváltozás, a stressz, a helytelen táplálkozás, a nem megfelelően megválasztott hajápolási termékek mind-mind a kiváltó okok közé tartoznak.

Az Aesthetica Orvosi Központ lézeres hajstimuláció, hajerősítés és hajgyógyászati eljárása segíthet. A folyamat során minoxidil oldattal kivételes eredményeket érhetünk el. Lássuk a részleteket!

A minoxidil oldat hatása

Már az 1980-as években felfedezték a minoxidil gyógyszert, később pedig a hajnövesztésre gyakorolt hatását. Bár vérnyomáscsökkentő készítményként tartották elsősorban nyilván, később egyértelművé vált, hogy többféle hajproblémára ad megoldást. Az FDA minősítés garantálja, hogy biztonságosan használható és eredményes szer.

A hajnövesztésre szorulók számára eltérő mennyiségű és időtartamú kezelésre van szükség, hiszen mindannyian mások vagyunk, így a kiváltó okok is különbözőek. Az oldat használatának hatékonysága függ többek között attól, hogy a fejbőr gyulladásban van-e éppen. 

Kik reagálnak jobban a kezelésre?

Érdemes minél előbb specialistához fordulnunk a hajhullás, hajvékonyodás esetén, mert annál eredményesebb lesz a kezelés, minél korábban kezdjük el azt. A fiatalabb korban történő alkalmazása szintén hatásosabb lehet, illetve azok számára is jobb eredmény garantált, akiknek több hajtüsszője van.

A férfiak esetében általában a fejtetőn kezdődik a kopaszodás. Az 5 cm átmérőnél kisebb kopasz folt minoxidil oldatos kezelése ugyancsak eredményesebb.

Lézeres hajstimuláció kiegészítésként

A különböző kezelések ötvözése hozhatja meg egyesek számára a tökéletes megoldást. Érdemes orvos-esztétikai tanácsadóval egyeztetni arra vonatkozóan, hogy számodra mi az igazán megfelelő kezelési mód. 

A lézeres hajstimuláció az oldatos kezeléssel kiegészítve sokaknak hoz hosszú távú eredményt. Az új erek képződését elősegítő beavatkozás több lépcsőben ösztönzi a hajhagymákat a növekedésre, ezáltal elérve, hogy erős, élettel teli hajkoronád legyen.

A hajdiagnosztikai konzultáció után a teljesen fájdalommentes, 10 alkalmas hajstimulációs kezelés meghozhatja a kívánt eredményt, és így lehet egészséges, csodásan ragyogó hajad.

Kapcsolódó cikkek