Az ingatlan adásvétele még sosem volt ennyire egyszerű!

Megosztás

Ha szeretjük kiaknázni a lehetőségeket, s megerősödve kikerülni a legnehezebb helyzetekből is, akkor érdemes észrevenni a nagy csendet az ingatlanpiacon, s körbenézni, milyen opciók érhetők el számunkra. Ha pedig még ennél is lendületesebbek szeretnénk lenni, válasszunk online ügyintézést az üzlet nyélbe ütéséhez!

Online ingatlan szerződés? Igen!

Az első hallásra talán furcsának tűnő gondolat nem igazán futurisztikus, ha belegondolunk, hogy milyen sokféle ügyünket tudjuk már elektronikusan elrendezni. Az eKRS online jogi rendszer az ingatlan adásvételi szerződésekhez, de cseréhez, ajándékozáshoz, s bérléshez is megfelelő támogatást nyújt. Nyilvánvalóan jól hangzik egy rugalmas és kedvező áron igénybe vehető jogi szolgáltatás, de mi a garancia arra, hogy meg is bízhatunk benne? Az eKRS szakmai háttere adja meg nekünk erre a választ. 

Szakmai háttér

Az eKRS egy online használható felület, amelyen keresztül számtalan olyan jogi ügymenetet rendezhetünk gyorsan és egyszerűen, amelyre korábban csak ügyvéd személyes jelenlétében, konzultáció keretében volt lehetőség. A rendszer nem más, mint a KRS Ügyvédi Iroda jogi szolgáltatása, amelyet meglévő ügyfeleik mellett az újonnan érkezők is igénybe vehetnek.

Az eKRS-en keresztül létrehozott dokumentumok mindig a legfrissebb és vonatkozó jogszabályi és törvényi kereteknek megfelelően készülnek el, ezért azok teljes értékű iratok, s az itt született szerződéseknek akár bíróság előtt is érvényt lehet szerezni, amennyiben szükséges. 

Az ingatlanokkal kapcsolatos szerződések esetén pedig különösen fontos, hogy mindenben megfeleljenek az elvárásoknak, hiszen a későbbiekben szükséges lesz ez ahhoz, hogy minden szempontból megállják a helyüket, s például egy földhivatali ügyintézés során ne ütközzünk problémákba a hiányosságok miatt.

Az eKRS-en keresztül megkötött ingatlan előszerződések, egyösszegű vagy részletfizetéses adásvételi szerződések, valamint az ajándékozást, illetve cserét megerősítő szerződések, s a bérleti szerződések is minden szempontból megfelelnek az elvárásoknak és a jogi kereteknek, s mindkét szerződő fél érdekeit védik annak érdekében, hogy zökkenőmentesen valósulhassanak meg az ügyletek.

Az online ügyintézés előnyei

Amennyiben rátaláltunk a tökéletes ingatlanra, s elhatároztuk magunkat, hogy lépünk, akkor akár a helyszínen meg is szerezhetjük magunknak. Az eKRS-ben egy gyors regisztrációt és ügyfélazonosítást követően máris kiválaszthatjuk azt a kategóriát, amelybe a megvalósítani kívánt ügymenet tartozik. 

Ez az ingatlanok esetében az ingatlanügyek lesz. Ezen belül ki kell választani a kívánt szerződési formát, majd elkezdődhet a folyamat. A személyes konzultációt Skype kapcsolaton keresztül helyettesítik, így nem kell elzarándokolni egy ügyvédi irodába személyesen. 

Amennyiben nem áll rendelkezésünkre minden, ami az üzlet megkötéséhez szükséges, akkor abbahagyhatjuk a folyamatot, hiszen később pontosan ugyanott tudjuk majd folytatni, ahol félbehagytuk.

Kapcsolódó cikkek