Neked van már viaszosvászon terítőd?

Megosztás

A viaszosvászon terítők tipikusan azok a darabok, amik szinte minden családnál megtalálhatóak, ami nem is meglepő, hiszen számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, ami miatt szinte nélkülözhetetlenek. Sokat egyszerűsítenek a hétköznapi takarításon, és ráadásul nagyon stílusosak is tudnak lenni. De lássuk, mi miatt érdemes Neked is beszerezni egy ilyen darabot, ha még nincs belőle otthon!

Sokrétű kiegészítő

A viaszosvászon egy impregnált anyag, amit végtelen számú mintával láthatnak el a gyártás során. Lehet sima felületű, vagy akár kicsit dombornyomott is a mintázat, de az biztos, hogy meg fogod találni közöttük azt a darabot, ami megfelel az ízlésednek és illeszkedik a lakásod összképébe is.

Ha még keresed a tökéletes terítőt, vagy csak az ünnepi hangulat miatt szükséged lenne egy kis vérfrissítésre, nézd meg a K-ELME oldalán lévő viaszosvászon anyagokat, hogy ráakadj az asztal következő ékére!

Könnyű tisztántarthatóság

A viaszosvászon terítők víztaszító felületüknek köszönhetően nem szívják magukba a nedvességet, ezáltal a szennyeződésnek is lényegesen jobban ellenállnak. Nem kell azon aggódni, miután kiborul valami, hogy vajon mennyire fog makacs foltot hagyni, és hogy a mosógép vajon elboldogul-e vele. Ezeket a terítőket elég csupán szárazra törölni, és már készen is vagy. Nem véletlenül szeretik ezt a verziót annyira az étkezdékben is.

Költséghatékony megoldás minden alkalomra

A viaszosvászon terítők mellett további érv az is, hogy kimondottan jó áron lehet őket beszerezni. Minden ünnepre tudsz külön tematikus terítőt venni, de akár az évszakokhoz is tudod igazítani a hangulatot. Kis helyet foglalnak összehajtva, így nem okoz problémát az sem, ha a váltás után el szeretnéd még rakni egy időre.

Amennyiben itt-ott megkopna a minta, vagy megszakadna az anyag, akkor sem kell automatikusan a kukába dobni, mert még mindig jó szolgálatot tud tenni a későbbiekben. Jó példa erre a kreatív elfoglaltság, ami alatt nem árt, ha védjük az asztalt.

A gyerekek imádnak gyurmázni, festeni, ragasztani, ami mind komoly károkat tud okozni a megfelelő elővigyázatosság nélkül. És persze a felnőttek körében is egyre jobban elterjednek a kreatív hobbik, amik hasonló veszélyeket rejtenek magukban. Az, hogy időnként lecseppen valamelyik alapanyag, vagy hogy valami ragasztós lesz, aminek nem kellene, egyáltalán nem a korunkon múlik, balesetek bárkivel megeshetnek. Éppen az ilyen esetekben tudnak segítséget nyújtani a kiselejtezett viaszosvászon terítők.

Stresszmentes ünnepek

Amikor összegyűlik a család, bármennyire is tervezünk meg mindent, házigazdaként óhatatlanul is eszünkbe jut, hogy bárcsak ne történne semmi váratlan, és ne kelljen majd a terítőn lévő foltok miatt aggódni. Ezt a stresszt a viaszosvászon terítők tökéletesen áthidalják, így sokkal nyugodtabb légkörben tud majd telni az ünnepi vacsora is.

Kapcsolódó cikkek