Életveszélyesen megsérült egy favágó Borsodban

Megosztás

A Magyar Légimentő Nonprofit Kft. számolt be a történtekről a Facebook-oldalán, hiszen szükség volt a miskolci mentőhelikopterre is.

Mint írják, “az erdőben, fakitermelés közben ért súlyos baleset egy favágót, a helyszín autóval nem volt megközelíthető. Alkalmas leszállóhelyet szintén csak távolabb sikerült találni, az időközben már a beteghez megérkező gönci mentőegység megkezdte a beteg ellátását, és folyamatosan navigálta a helikoptert.”

“A helyszínt végül Szinyei Róbert erdész segítségével közelítette meg a helikopter személyzete részben terepjáróval, majd az út egy részén már gyalogosan. A helikopter indításával párhuzamosan mentésirányítóink által riasztásra került a Rendőrség és Katasztrófavédelem is, ők szintén a sérült felkutatására indultak.”

“Végül ellátást követően remek csapatmunkával közös erővel jutottak el Bajtársaink előbb a mentőautóhoz, majd a helikopterhez, így végül stabil állapotban szállították kórházba az életveszélyes sérültet” – írják az alább egészében is olvasható posztban:

Amennyiben ön is hozzájárulna a független média fennmaradásához és a vidék valódi híreinek bemutatásához, kérjük erre a linkre kattintva támogassa munkánkat!

Kapcsolódó cikkek