Ütős összeállítást tettek közzé arról, hogyan hazudott a Fidesz a kampányban a megszorításokról – videó

Megosztás

Egészen pontosan a Momentum szedte össze, hogyan kommunikált a Fidesz a kampány során, szó szerint kinevetve azokat, akik az ellenzék spórolási javaslatait felhozták. A választások előtt és közvetlenül utána Orbán Viktor (már 1,5 hónappal a háború kitörése és a szankciók bevezetése után) kerek perec kizárta, hogy bármiféle megszorítások lesznek hazánkban. A végeredményt látjuk.

“Jólétet és igazságosságot úgy teremthetünk a jövő Magyarországán, ha szembenézünk az igazsággal. Csak így győzhetjük le a szemfényvesztő populistákat, akik átverik az embereket és igazságtalan, szegény országot teremtenek. A Momentum az a párt, ami illúziók helyett az igazság útján akar jólétet teremteni ebben az országban” – írja Donáth Anna a napokban közzétett Youtube-videó alatt.

Íme az említett összeállítás, a következtetéseket magunk is levonhatjuk.

Így hazudtak rezsiről és megszorításokról

Jólétet és igazságosságot úgy teremthetünk a jövő Magyarországán, ha szembenézünk az igazsággal. Csak így győzhetjük le a szemfényvesztő populistákat, akik átverik az embereket és igazságtalan, szegény országot teremtenek. A Momentum az a párt, ami illúziók helyett az igazság útján akar jólétet teremteni ebben az országban.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek