Ugye tudjuk, hogy a Fidesz villámgyorsan írta át a házszabályt, hogy Navracsics hirtelen KDNP-s lehessen?

Megosztás

Különös egybeesés, hogy éppen az a fideszes politikus akart hirtelen átülni a KDNP frakciójába, akinek feladata, hogy az uniós pénzeket valahogy elkuncsorogja az EB-tól. Ehhez a demokrácia látszatát kell kelteni hazánkban, miközben a bizottság is tisztában van azzal, hogy attól mi jelenleg igen távol járunk. De ha nincs a neve mögött a Fidesz, talán nagyobb esélye van?

A furcsa anomáliára Hadházy Ákos, megválasztott képviselő hívta fel a figyelmet a közösségi médiában.

“Külön cinizmus, hogy a Fidesz csak az ő kedvéért változtatta meg úgy a Házszabályt, hogy lehetséges legyen átülni másik frakcióba-korábban ez nem volt lehetséges, ha valaki kilépett egy frakcióból, annak végig függetlennek kellett maradnia.
Hogy miért állítom, hogy az egyik leggerinctelenebb? Mert Navracsics egy nagyon intelligens ember, aki pontosan látja, hova vezetett a Fidesz politikája, tisztában van azzal, hogyan süllyedünk egyre mélyebbre és mit jelent a Nyugattól való menthetetlen távolodás. Mégis Orbán egy csettintésére ugrik vissza eljátszani az emberarcú fideszest, illetve most már a kádéenpést. Nagy forradalom, tényleg.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek