Zenét hallgathatott a kamasz fiú, akit elgázolt a HÉV egy átjárónál

Megosztás

Nem szabad teljesen kizárni a külvilágot közlekedés közben, csodával határos, hogy a 16 éves fiú túlélte a gázolást, de rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett. Örökre megtanulhatja a leckét.

Valószínűleg zenét hallgatva, gyakorlatilag tudomást sem véve a külvilágról lépett a HÉV elé egy 16 éves fiatal Pomázon – írja a Police.hu. Az eset még csütörtökön történt, a rendőrség most számolt be a részletekről. Mint kiderült, a HÉV vezetője képtelen volt elkerülni az ütközést, „a 8 másodperc alatt állóra fékezett szerelvény elütötte és maga alá gyűrte a testet”. A 16 éves diákot sikerült kiemelni, ellátták és életveszélyes állapotban kórházba vitték, koponya és hasi sérülést, többszörös végtag- és csípősérülést szenvedett.

A helyszínen felkutatott tanúk egybehangzóan állították, a fiú lehajtott fejjel, fülében fülhallgatóval közelítette meg az átjárót. A Budakalász felől érkező szerelvény vezetője hiába vészfékezett, amint meglátta, hiába sípolt – akadt tanú, aki „Vigyázz!”-t ordított –, a „fiú nem reagált, nem érzékelte, nem hallotta, nem látta”.

A rendőrség rendre felhívja a figyelmet, hogy soha nem szabad teljesen kizárni a külvilágot és megszokásból közlekedni.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek