150 ezret lopott kuncsaftjától a miskolci prostituált

Megosztás

A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség csalás vétsége miatt emelt vádat egy nővel szemben. A vád szerint a nő egy internetes weboldalon, álnéven kínált szexuális szolgáltatást. 2020. december 24-én  délután, a weboldalon megadott elérhetőségen keresztül egy férfi jelentkezett a hirdetésre.

Megállapodtak abban, hogy a nő a jelentkező férfit tiszaújvárosi tartózkodási helyén még aznap este felkeresi, nála tölti az éjszakát, ezalatt 150 ezer forint ellenében szexuális szolgáltatást nyújt, valamint a férfi – mindezeken felül – megtéríti neki a Miskolcról történő odautazásának költségét is. 

A megállapodásnak megfelelően este 7 óra körül a megbeszélt helyen találkoztak. A férfi előbb odaadta az útiköltséget, majd étellel és itallal kínálta a nőt, illetőleg a jövőbeli szexuális szolgáltatás ellenértékeként átadta neki az előre megbeszélt 150 ezer forintot. 

A nő és a férfi között a kialkudott szexuális szolgáltatás teljesítése 22 óra körüli időpontig nem történt meg. Ekkor a nő újabb 75 ezer forintot kért, ha a férfi nem csak tőle, de a barátnőjétől is szexuális szolgáltatást vesz igénybe. A férfi ezt az ajánlatot – melyet korábban ő maga is kilátásba helyezett – elfogadta, így a közeli pénzkiadó automatához mentek a további pénzösszeg felvétele és átadása céljából.

A felvett 75 ezer forintot azonban a férfi visszatartotta, amíg a barátnő meg nem érkezik. A nő kisvártatva közölte a férfival, hogy elmegy telefonálni, azonban anélkül, hogy a kialkudott szexuális szolgáltatást teljesítette volna, jogtalan haszonszerzési célzattal, a sértett 150 ezer forintját magánál tartva egyszerűen eltűnt. A pénzt ezt követően sem adta vissza a férfinak, sőt számára elérhetetlenné vált.  

Az ügyészség a nővel szemben közérdekű munka büntetés kiszabására és 150 ezer forint erejéig vagyonelkobzás alkalmazására tett indítványt a bíróságnak. 

Forrás: Boon.hu

Kapcsolódó cikkek