Kizárólag a szerencsén múlt, hogy a durván szabálytalankodó taxis nem ütötte el az iskolás csoportot – videó

Megosztás

Minden elismerésünk, hogy záróvonal, forgalom elől elzárt terület, zebra és az azt előjelző tábla ellenére ilyen türelmetlen és életveszélyes manőverbe kezdett a sofőr.

Két példa arra, miért kötelező mindig lassítani, mielőtt autóval zebra elé érnénk.

Két videót osztott meg a Bp-i Autósok közössége, amelyeket az elmúlt napokban kaptak olvasóiktól. Az első Gödöllőn készült, és jó példa arra, mit nem szabad tenni soha semmilyen körülmények között, ha valaki egy zebra közelébe ér. A szürke autó sofőrje minden létező szabályt áthágva kezdett előzésbe egy gyalogátkelőn, és csak a szerencsének köszönhető, hogy nem csapta el az éppen azon átsétáló iskoláscsoportot.

Lecsapott a karma a BMW-re és A SULIKEZDÉS RÉME

Két esetet mutatunk Nektek, melyeket olvasóink fedélzeti kamerái rögzítettek. Az első helyszín Gödöllő, ahol az iskolakezdési veszélyek sajnos megmutatták magukat. Egy szürke autó sofőrje képtelen volt a türelemre és minden létező szabályt áthágva előzésbe kezdett a gyalogátkelőn. Végülis “csak” egy komplett iskolás csoportot veszélyeztetett a manőverrel, de ez őt túlságosan nem hatotta meg, nyilván észre sem vette a fiatalokat.

A második videón Debrecenben járunk, ahol egy BMW sofőrje volt türelmetlen, ám nem volt szerencséje, mert a manővert éppen egy civil rendőrautó sofőrjének szeme láttára követte el. Igaz, ha jól megfigyeljük a videót, a személyautó előtt nem sokkal egy furgon is a balra kanyarodó sávból simán átsorol jobbra és úgy folytatja útját.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek