Egy használtautó kereskedés a mentőszolgálatnak adományozott volna egy Lamborghinit, de nem kérték

Megosztás

Az OMSZ mentősei visszautasították az ajánlatot, erre pedig több jó okuk is volt. De már maga a felajánlás is teljesen szokatlan volt.

Érdekes történetet osztott meg az Országos Mentőszolgálat hivatalos Facebook oldalán. A pár mondatos bejegyzés szerint akár egzotikus, bivalyerős olasz sportautóval is siethettek volna a balesetek helyszínére, de végül vissza kellett utasítaniuk a felajánlást.

“Egy használtautó kereskedés azzal az ötlettel állt elő a múlt héten, hogy egy hónapok óta eladhatatlan Lamborghinit a mentőknek ajánlanak fel egy év használatra, mert elképzelésük szerint így jóval gyorsabban odaérhetnek majd az autópályán történt balesetekhez is.

A jó szándék ellenére azonban az Országos Mentőszolgálat kénytelen volt visszautasítani a nemes gesztust, ugyanis a jármű nem csupán mentésre, de napi használatra is alkalmatlan az életmentők számára, ráadásul a fenntartási költsége is sokszorosa lenne egy mentőautóénak. A kereskedők ugyan picit sajnálták, hogy elesnek a reklámtól, végül elfogadták a mentők érveit. Azért köszönjük a felajánlást!”  – írták bejegyzésükben.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek