Vasas Szerszám Központ: garantált születésnapi ajándékokat hoz Miskolcra a Milwaukee Roadshow

Megosztás

Szeptember 19-én ünnepli első születésnapját a Vasas Szerszám Központ. Az üzletet létrehozó vállalkozás már 23 éve foglalkozik szerszám-nagykereskedelemmel – ezzel a szakértelemmel nyitotta meg tavaly az Újgyőri főtér mellett impozáns áruházát, amely egyben Milwaukee Heavy Duty Center is. Mindenkinek érdemes lesz aznap kilátogatni a rendezvényre, hiszen a házigazda garantált ajándékokkal várja az érdeklődőket.

A tavalyi megnyitóról mi is beszámoltunk: mint az cikkünkben is szerepel, hosszú és kitartó munkával vált lehetővé, hogy egy a térségben egyedülálló szaküzlet létesüljön az egykori Vasas Művelődési Központ helyén.

A cég most méltóképpen ünnepli meg az üzlet első születésnapját: egyedülálló rendezvénnyel készülnek, melyen lehetőség lesz a különböző eszközök tesztelésére is. A látogatók emellett megismerkedhetnek Milwaukee újdonságaival, és elsőként ki is próbálhatják őket, valamint a gyártó képzett szakembereitől tanácsokat is kérhetnek.

Nemcsak színes programokkal, de óriási kedvezményekkel és nyereményjátékkal is várják a szeptember 19-én 9 és 15 óra között a rendezvényre látogatókat. Sőt, mint Facebook-eseményükben írják, minden vásárló ajándékban részesül. Az előzetesen regisztrálók további ajándékot kaphatnak a Milwaukee jóvoltából.

A rendezvényre ide kattintva tud regisztrálni.

Kapcsolódó cikkek