Megmérgezték Szabó Győző kutyáját, és azt is tudja, hogy ki

Megosztás

“Nem tudom, mit fogok neki mondani, mikor szembejön velem még egyszer.”

Pár hete számolt be Szabó Győző Facebook oldalán arról, hogy megmérgezték a kutyájukat, ráadásul saját otthonukban. „Kiskutyánk – aki idén 1 éves – 3 hétig küzdött az életéért, mire elkezdhettünk valóban reménykedni benne, hogy túléli” – írta akkor bejegyzésében a színész.

A történet végül happy enddel zárult, hosszadalmas kórházi kezelés után Tokió felépült, és immáron újra otthon van gazdáival.

Szabó az RTL Klub Reggeli című műsorának vendégeként elmesélte, a térfigyelőkamerájuk rögzítette az esetet, úgyhogy megvan a fagyállóval támadó tettes.

„Az este elment az emberünk, bedobott valamit zseblámpával, tovább ment, elhagyta a portált, majd átment az utca túloldalára és visszasétált. Ez rögzítve van a kamerán, haver! A Tokió fölette. Az a legfurább az egészben, hogy látni, ahogy a kutya utána megborzong, majd iszik nagyon sokat, kicsit lefekszik, és aztán kihányta. Látszik a felvételen minden” – magyarázta Szabó, aki hozzátette: az elkövető egyébként kutyát sétáltatott, és valószínűleg korábban már találkozott vele.

Nem tudom, mit fogok neki mondani, mikor szembejön velem még egyszer.

Egyelőre nem tett feljelentést a híresség, de fontolgatja, főleg, hogy az elkövető akár börtönbüntetést is kaphat.

via Index.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek