G.w.M. nyelvtanilag helytelen tetoválásán nevet az internet

Megosztás

Kulcsár Edina párja, G.w.M. testét számtalan tetoválás díszíti, így szinte alig kivehetőek a régiek, amelyeket a rapper talán már szívesen elfelejtene. 

Azonban a borsonline.hu vette észre a Redditen, hogy valaki megosztotta G.w.M. egyik ifjúkori fotóját, amelyen a szakáll hiánya mellett az is feltűnő, hogy még tisztán látszik egy felirat a rapper bal melle felett:

Soha ne mond, hogy soha!

Az ismert mondás eredete a homályba vész, de ez volt a címe az egyik, 1983-ban bemutatott James Bond filmnek, Sean Connery főszereplésével (Soha ne mondd, hogy soha / Never say never again). Mint látható, a film címében a „mondd” két mondatvégi d-vel írandó, az ige felszólító módja miatt, a magyar helyesírás szabályai szerint. 

G.w.M. mellére sajnos a gyakori, de súlyos helyesírási hibával együtt került fel a mondat. Ám az azóta burjánzó tetoválások között ez talán fel sem tűnik az avatatlan szemek számára.

G.w.M. tetkóiról legutóbb akkor esett szó, amikor egymás nevét varratták a csuklóikra Kulcsár Edinával. Azóta azonban ennél erősebb kötelék is van köztük: közös gyermeküket várják, aki annak ellenére fogant meg, hogy anyja fogamzásgátlót szedett.

Forrás: RTL.hu, Borsonline.hu

Kapcsolódó cikkek