Nem csitul, inkább durvul a vita Fluor Tomi és Tóth Gabi között

Megosztás

Fluor emlékezetes rolexes odaszólása indította el a lavinát, amit azóta folyamatos üzengetés és kisebb háborúskodás követett. A történetnek pedig még nincs vége.

Fluor Tomi szerint Tóth Gabi felvette vele a kapcsolatot a rapper pár nappal ezelőtti erős kijelentése miatt, és kemény feltételekkel állt elő.

Fluor Tomi egy héttel ezelőtt szólt be Tóth Gabinak, miután fény derült arra, hogy a NER által az utóbbi időszakban látványosan felkapott énekesnő egy több millió forint értékű órát hord. A rapper a Twitteren fejtette ki a véleményét, mondván, „ha tudtam volna, hogy 7 milliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna Istenben”. Fluor többször is hangsúlyozta azonban, hogy nem a drága holmik viselése az, amin kiakadt, hanem a tény, hogy korábban Gabi számos alkalommal beszélt arról, hogy őt mennyire nem teszi boldoggá a luxus, nem vesz és nem hord méregdrága darabokat.

Rettenetesen álszentnek gondolom őt, aki egyik pillanatban olyan, mint, Isten nyugosztalja, Berki Krisztián, a másikban meg mint egy apáca. Akkor most ő melyik is igazából?– tette fel a kérdést a rapper, akit szerint Gabi sms-ekkel kezdett bombázni.

„Hosszas, kínos üzenetek voltak. Azt írta, tele vagyok gyűlölettel. Pedig nem. Csak a képmutatás szúrja a szememet” – fogalmazott Fluor, hozzátéve: szerinte semmi gond nem lenne, ha Gabi felvállalná azt, hogy szeret fényűzően élni, az énekesnő azonban ennek ellenére „állítja magáról, hogy szerény keresztény lány”.

A rapper elmondta továbbá, hogy Gabi arra kérte őt, a jövőben hívja fel őt, mielőtt róla posztolna. Fluor erre természetesen nemet mondott.

„Mondtam neki, hogy azért nem hívom fel, mert ha azt akarom, hogy a képembe hazudjanak, arra van más platform. (…) Szereti beállítani magát ártatlannak, de azért előbújik belőle a tapolcai vipera. Letiltott az oldaláról, de kapom a képeket a kommentjeiről, például, hogy ha nem bulizom el, nekem is lenne Rolexem” – fogalmazott Fluor.

„Szerintem eggyel szerencsésebb lenne, ha Gabi a botrányok helyett néha megfogna egy ceruzát, és írna egy dalt. Merthogy nem tudok az elmúlt tíz évből egy Tóth Gabi-slágert sem mondani” – mondta a Story Magazinnak.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek