Pénzt, cigit és öngyújtót rabolt az utcán Borsodban

Megosztás

Az encsi rendőrök elfogták azt a férfit, aki Göncön az utcán egy járókelőtől tízezer forintot, majd egy helyi Nemzeti Dohányboltból egy doboz cigarettát és egy öngyújtót rabolt el.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 54 éves gönci férfival szemben. Az elkövető 2022. augusztus 16-án 14 óra körül Göncön, a Kossuth Lajos utcában egy üzlet előtt egy fiatal lány kezéből tízezer forintot kapott ki, majd miután a sértett és barátnői vissza akarták a pénzt kérni, ütésre emelt kézzel közelített és egy követ dobott feléjük.

A férfi később 14 óra 20 perc körül egy helyi Nemzeti Dohányboltba ment be, ott egy doboz cigarettát és egy öngyújtót követelt az eladótól. Az elkövető a pénztárgép monitorjára csapott, majd a pult mögé lépve a nőt több esetben megütötte, aki a dulakodásból szabadulva az utcára menekült. A rabló egy doboz cigarettával és egy öngyújtóval a kezében távozott az üzletből.

A Gönci Rendőrőrsön történt bejelentést követően a rendőrök öt percen belül az elfogták az elkövetőt, majd a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek az ügyészségen letartóztatásának indítványozására.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek