Korda Györgyék eladták budai villájukat, mert eszméletlen pénzbe került kifűteni

Megosztás

A döntést már a rezsiemelés előtt meghozta a házaspár, a csodaszép és hatalmas villa az eredeti árakon is félmilliós fűtési rezsivel bírt. A nyári események láttán pedig a két sztár még inkább látja, hogy jó döntés volt az eladás.

Már több mint fél éve, januárban eladta II. kerületi villáját Korda György és felesége, Balázs Klári – írja a Blikk. A lapnak most az énekesnő erősítette meg ezt, miután a közelmúltban az a hír kelt szárnyra az egyik nagy, ingatlaneladással foglalkozó oldalon, hogy az épület jelenleg is gazdára vár.

Balázs Klári azt mondta a lapnak: „A mostani rezsiárakból is tudjuk, hogy ez egy nagyon jó döntés volt. Elmondom, hogy a rezsicsökkentés szigorítása előtt is havi 500 ezer volt a gázszámlánk, ami ki tudja, most mennyi lenne. Nehéz döntést hoztunk meg, de egy percig sem bánjuk. Mi most már csak nyugodtan szeretnénk élni, fellépésekre járni, amiből szerencsére akad most bőven, és nem akarunk foglalkozni már ezekkel a dolgokkal.”

Korda György elmondása szerint a pandémia két éve is hozzájárult ahhoz, hogy eladni kényszerültek az otthonukat. „A személyzetet is fent kellett tartanunk, a költségek pedig már túl magasak voltak, és egy idő után meg kellett hoznunk ezt a szomorú döntést” – magyarázta.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek