Hamarosan bővül a népkerti edzőpark

Megosztás

Új eszközöket is kap a fitnesz park, a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel pedig más, komoly fejlesztések is napirenden vannak.

Egy olyan fejlesztésről van szó, amelyről a tervek már a népkerti futókör átadásakor elhangzottak – tudhattuk meg Révész Pétertől, a terület önkormányzati képviselőjétől.

„Mivel a fitnesz park nagy látogatottságnak örvend, ezért úgy gondoltuk, mindenképpen bővíteni kell azt” – folytatta, majd hozzátette: a beruházás egy körülbelül 50 négyzetméteres területen valósul meg, ami közvetlenül csatlakozik a már hozzáférhető részhez.

Ide hat újabb kondigépet telepítenek, amelyek ugyanazokat a funkciókat nyújtják majd, amelyeket már meglévő társaik. A kedden megkezdődött kivitelezés várhatóan a hónapban megvalósul és szeptembertől bővített kapacitással várja a sportolni vágyókat a népkerti kültéri fitnesz park.

Végezetül arra tért ki Révész Péter, hogy tervezik a terület további fejlesztését. A megnövekedett érdeklődés kielégítésére szeretnének parkolót kialakítani, illetve a lakosok jelezték, hogy szívesen látnának strandröplabda pályát, valamint egy kutyafuttatót – írja a Minap.hu.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Related posts