80 tányért tört össze egy nő, mert nem kapta vissza a szállása árát

Megosztás

Három éjszaka helyett csak kettőt töltött egy albertirsai bérelt ingatlanban egy zalai nő, aki jelezte szállásadójának, hogy kéri vissza a harmadik éjszaka árát. A tulajdonos először beleegyezett, majd – miután többszöri noszogatás után sem történt semmi – a vendégnél elkattant valami: május harmadikán a nő bezárta a szobájába a tulajdonos biciklijét és közölte vele, hogy addig nem is hajlandó visszaadni azt, amíg nem kapja meg a pénzét.

A férfi azonban a police.hu szerint nem engedett, a vendég pedig erre tombolni kezdett: tányérokat kezdett a földhöz vagdosni, majd az udvaron és a raktárban is folytatta a zúzást. Mire végzett, a nyolcvan tányérból, hat pohárból és tíz csészéből csak egy halom szemét maradt, a tulajdonos szerint a kár 87 100 forint lett.

A nő elismerte, hogy valóban ő tombolt, azt azonban tagadta, hogy ezzel bűncselekményt követett volna el. Elmondása szerint nem a károkozás volt a célja, hanem az, hogy valamilyen formában fizetésre kényszerítse szállásadóját, mert anélkül nem tudott volna hazautazni.

A rendőrök rongálás vétsége miatt nyomoztak ellene, az iratokat pedig már továbbították az ügyészségnek.

Forrás: HVG.hu, Police.hu

Kapcsolódó cikkek