Biztosan jó az irány? 112 km/órával lövi ki a töltényeket ez a játékpuska – videó

Megosztás

A muníció ugyan csak szivacsgolyókból áll, de a kilövési sebesség némi aggodalomra ad okot. Hova tarthat a játékfegyverek készítése, ha már most ilyen kerülhet a piacra. Mindig túl kell tenni a riválison.

A játékpuskákkal már szinte Dunát lehetne rekeszteni, annyiféle van belőlük, így a gyártók lépten-nyomon megpróbálnak kitalálni valamit, hogy az ő terméküket vegye meg a vásárló. A Nerf például évek óta készít olyan méretes játékfegyvereket, amelyekkel sérülés ugyan nem okozható, de így is kitűnnek a többi közül.

Ezek közé sorolható a Rival Nemesis MXVII-10K fantázianevű is, amely egy két kézzel használható darab. A puska érdekessége, hogy egy tartállyal van felszerelve, amibe 100 szivacsgolyó fér – vagyis ennyi az a muníció, amit egy kör alatt ki lehet belőle lőni.

Pár éve egy youtuber, LordDraconical több ilyen puskát is letesztelt, köztük a fent említett példányt.

Ami amúgy mintegy 112 kilométer/órával lövi ki a szivacsgolyókat.

A témában készült videóban látható is, ahogy a videós célba vesz egy bábut, majd pedig megsorozza:

Review: NEW Nerf Rival Nemesis MXVII-10K (Game Changing Primary)

Would you kindly subscribe? http://tinyurl.com/Sub2Dracvvvvvvvvvvvvvvvv—( Keep Reading) —vvvvvvvvvvvvvvvv________________________________________________…

A puska egyébként nagyon nem olcsó: az Amazonról 149,99 dollárért, vagyis körülbelül 58 ezer forintért lehet rendelni. (Hvg.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek