Körkép a hanyatló Nyugatról, ilyen az élet jelenleg Ausztriában – nem a közmédia szemüvegén keresztül

Megosztás

Ha valaki kicsit kilép a komfortzónából és nem kizárólag az M1 híradóra és a kormányinfókra alapozza szemléletének kialakítását, hanem mondjuk kicsit körül is néz Ausztriában, az gyorsan rájön, hogy nemcsak a Fidesz véleménye létezik, nincs rettegés, nincs háborús vészhelyzet, de még áruhiány sem. A fizetések pedig…

Egészen érdekes világra bukkanhatunk, amennyiben meg is nézzük, mi a helyzet a “borzalmas, hanyatló Nyugaton”. Ezt tette Kovács Tamás kardvívó világbajnokunk, majd a Facebookon be is számolt tapasztalatairól. Ilyen az élet a NER-en kívül.

“Pár napot töltöttem el, egy burgenlandi kitűnő wellness szállodában, volt időm figyelni az embereket, az árakat, a média híreket stb….a nyugalom, a béke, a boldogság és jólét országában: Ausztriában!!!

220 km-re az ukrán határtól, 20 km-re a veszélyhelyzetet hirdetett Magyarországtól, nincs vészhelyzet az országban, nincs háborús félelem szajkózása az osztrák kormány részéről, nincs bevándorlási félelem, nincs szegénység, nincs áruhiány, nincs gáz- és benzinhiány félelem, nincsenek kiírva a benzinkutaknál, hogy elfogyott, van emelt villany és gáz számla és 2 euró körüli benzin ár/liter, de ehhez van háromszor-négyszer nagyobb fizetés és nyugdíj, mint nálunk, és a kormány által juttatott különböző extra juttatás, kiegészítés minden állampolgár számára!

Az ország nem fél senkitől, nincsenek ellenségképek, béke és jólét van! Hazafelé itthon négy benzinkútnál nem volt üzemanyag, de volt káromkodó, Orbánt szapuló, gyűlölködő ideges ember, pedig még az igazi áremelések most jönnek hazánkban! Ausztriát mi sohasem fogjuk elérni, évtizedek múlva sem, mert ott a lakosság érdekei élvezik a prioritást a mindenkori kormányoknál, nálunk pedig egészen más!!”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek