Kondás Elemér az elküldése óta nem tud DVTK-meccset nézni

Megosztás

A tavasszal elküldött edző szerint az utódja leigazolásával egyszerre két csapatot sikerült tönkretenni.

Áprilisban küldték el az akkor még az NB2-es bajnoki címért és a feljutásért harcoló Diósgyőri VTK kispadjáról Kondás Elemért. Nem volt ismeretlen élmény ez a szakember számára, hiszen annak idején Debrecenből hasonló körülmények között távozott:

“Igen, a Lokinál is ez volt. Valamiért úgy döntöttek Diósgyőrben, hogy váltani kell” – nyilatkozta Kondás a csakfoci.hu portálnak adott interjúban. “Nem az én stílusom, hogy sárdobálásba kezdjek visszafelé, bár Diósgyőrben ezt megteszik néhányan, még vissza-visszatérnek és a múltat emlegetik.

ÉN CSAK TÉNYEKET TUDOK MONDANI: A CSAPATOT FELJUTÓ HELYEN ADTAM ÁT EGY GYŐZTES MÉRKŐZÉS UTÁN, ŐK MEG AZ UTOLSÓ HÉT MECCSEN AZ ÖTPONTOS ELŐNYBŐL CSINÁLTAK ÖT PONT HÁTRÁNYT, INKÁBB EZZEL KELLENE FOGLALKOZNI, ÉS NEM VISSZAFELÉ MUTOGATNI.

Ezzel saját magukról próbálják elterelni a figyelmet, holott amiket én említettem, a számok, azok makacs tények, ezekkel nem igazán lehet vitatkozni. Nem szeretek visszafelé mutogatni, de azt se szeretem, ha rám mutogatnak.”

A szakember azóta sem néz egyébként Diósgyőr-mérkőzéseket: “A találkozók után úgyis hívnak az ismerősök, és elmondják, hogy mi történt. Az összeállítást, illetve a statisztikai adatokat meg szoktam nézni, de azóta nem láttam Diósgyőr-mérkőzést.”

Kondás helyére az addig a rivális Szegedet irányító Dragan Vukmir került. A korábbi edző szerint ez már eleve nem volt jó ómen:

“AZZAL VOLT A PROBLÉMA, HOGY EZZEL A DÖNTÉSSEL KÉT CSAPATOT SIKERÜLT TÖNKRETENNI: A DIÓSGYŐRT, MEG A SZEGEDET. KÉT NAPRA RÁ OTT VOLT A TISZAKÉCSKE ELLENI MÉRKŐZÉS, AMELYET NEM TUDTAK MEGNYERNI. OTT ELDŐLT. AKKOR AZT MONDTAM AZ EGYIK VEZETŐNEK, HOGY SAJNOS EZ ELMENT.”

Forrás és további részletek: csakfoci.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek