Sikerült egyszerre két mozgássérült parkolóhelyet is elfoglalnia a fideszes polgármesternek – nem először

Megosztás

Kaposvár kormánypárti polgármesterének vagy a parkolási tudásával lehet komoly probléma, vagy ami még rosszabb, szándékosan nem veszi figyelembe a közlekedési rendszabályokat. Már nem először sikerül úgy megállnia, hogy egyszerre két speciális parkolóhelyet foglaljon el szolgálati autójával, ahol semmi keresnivalója nem lenne.

Szita Károly autóját többször is lefotózták a helyi kórház előtt, ahogy egyszerre két mozgássérült parkolóhelyen áll.

Többször is elfoglalta a mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyeket Szita Károly kaposvári polgármester hivatali Skodája a helyi kórház előtt – írja a kpsvr.hu. A portál által közzétett fotókon jól látszik, hogy a polgármester autója úgy parkolt be a két parkolóhely közöttim sárga csíkokkal jelölt területre, hogy mellette egyik helyen sem tudott megállni senki.

Íme a frissebb eset ugyanott

Ez a sárga csíkokkal jelölt – amúgy közel egy autó méretének megfelelő terület – egyébként pont arra szolgál, hogy a mozgássérültek zavartalanul tudjanak ki és beszállni autójukba.

A kpsvr.hu egy Facebook-poszt alapján számolt be a polgármester parkolásáról, az eredeti poszt szerint pedig maga Szita Károly vezette az autót.

A portál azt írta, hasonló eset korábban is előfordult: június közepén is panaszkodott egy helyi arra, hogy mozgáskorlátozott párjával érkeztek a kórházba, azonban a Skoda miatt nem tudták az amúgy pont nekik fenntartott parkolóhelyeket használni.

A kpsvr.hu megkereste Szita Károlyt is az üggyel kapcsolatban, ő azonban nem reagált megkeresésükre. Szita Károly – legutóbbi tudomásunk szerint – nem mozgássérült.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek