Kikaptunk az olaszoktól, az élő műsor értékelésébe pedig becsúszott egy óriási káromkodás – videó

Megosztás

A szignál végével éppen egy higgadt beszélgetésnek kellett volna kezdődnie, ám valaki elszámolta magát és már az adásba káromkodott bele egy jókorát. A műsorvezető ezt láthatóan érzékelte is, de nem esett ki a szerepéből.

Telt ház előtt kikapott az olaszoktól a hazai rendezésű világbajnokság negyeddöntőjében a magyar vízilabda-válogatott (10-11).

Az m4-en éppen a meccs utáni szakmai értékelés kezdődött volna, amikor valaki, még belefeledkezve egy beszélgetésbe, azt a sarkos véleményt fogalmazta meg, hogy „Jó, de ez egy f*szság”. Petrovics-Mérei Andrea kicsit sűrűbben pislogott a szokásosnál, majd a szakértőkkel belekezdtek a higgadt értékelésbe. A videó elég halk, de felhangosítva tökéletesen hallható az oda nem illő megjegyzés is.

Valószínűleg sokkal olcsóbban megúszta az illető “megmondó”, mint két és fél évtizeddel ezelőtt a “Jó estét Magyarország” műsorvezetője, azóta legendássá vált a történet.

(444.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek