Nyári karbantartásba kezd a MIHŐ

Megosztás

A zavartalan és folyamatos szolgáltatás érdekében a MIHŐ a nyári karbantartás ideje alatt gondoskodik a távhőrendszer ellenőrzéséről, karbantartásáról, ezzel megalapozva a következő fűtési idény szolgáltatási biztonságát. A karbantartás során olyan hibákat tárnak fel, szüntetnek meg, melyek télen akár szolgáltatáskiesét is okozhatnának.

A karbantartási munkák miatt az Avas és Belváros városrészekben június 28-án (kedden) 0.00 órától előreláthatólag július 01-jén (pénteken) 24.00 óráig szünetel a melegvíz-szolgáltatás.

Diósgyőr és Bulgárföld városrészben egyes hőközpontoknál, illetve kisebb ellátási területen előfordulhat néhány órás szolgáltatási szünet, melyről az érintett lakóközösségek külön tájékoztatást kapnak.

A távhőszolgáltatási rendszer nyári karbantartása idején a melegvíz-csapokból hideg víz folyik, amelyet a melegvíz-mérőóra megmér, ami felesleges költséget okoz. Ennek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy a melegvíz-csapokat ne használják a karbantartási időszakban.

Mivel a lakóépületek belső fűtési rendszerében a karbantartás időszakában is van víz, a radiátorcserét csak a MIHŐ-vel egyeztetve, a fűtési csövek ürítését követően lehet elvégezni.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek