Csalók élnek vissza a “bükki füvesember” nevével

Megosztás

Gyuri bácsi szerte az országban komoly hírnévre tett szert, ám többen is visszaélnek arcképével és nevével a világhálón és olyan termékeket reklámoznak vele, amelyhez a világon semmi köze és akár még káros is lehet az egészségre.

A közösségi médiában egyre több hamis, lekövethetetlen profil használja a közismert természetgyógyász nevét és fotóját ismeretlen termékek hirdetéséhez.

Lopes-Szabó Zsuzsa, a Györgytea ügyvezetője, Gyuri bácsi lánya nyilatkozatban hívta fel a figyelmet a megtévesztő reklámokra, amelyek nemcsak a cég jó hírnevét, hanem a hiszékeny vásárlók egészségét is veszélyeztetik.

A Minap.hu értesülései szerint Gyuri bácsi „nevében” most már körülbelül egy hónapja folyik egy intenzív reklámhadjárat, főleg a közösségi médiában: ismeretlen, külföldi weboldalak, fake profillal különböző termékeket igyekeznek eladni hiszékeny embereknek, azt a látszatot keltve, mintha a termékeket Szabó Gyuri bácsi ajánlaná.

– Ezek mögött a bizonytalan eredetű és nyilván horribilis árú termékek mögött nem mi vagyunk, hanem pimaszul és becstelenül visszaélnek édesapám nevével. Gyuri bácsi csak és kizárólag a Györgytea hivatalos webáruházában kapható termékeket ajánlja – figyelmeztetett.

Hozzátette, ezek a hirdetések ellenőrizetlenül jelennek meg a közösségi médiában és a különböző fórumokon, majd rákattintva a hirdetésekre, követhetetlen és lenyomozhatatlan weboldalakra, illetve webáruházakra visznek.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Related posts