Innentől a miskolci lakosok is beleszólhatnak a városfejlesztésekbe, illetve ezen források elosztásába

Megosztás

Egy online felületen oszthatjuk meg véleményünket, új weboldal várja a miskolciak városfejlesztési ötleteit, javaslatait.

A miskolciak – közülük bárki! – közvetlenül ötletet adhat, javaslatot tehet, véleményezhet városi fejlesztések tekintetében. Sőt, maga is beleszólhat a rendelkezésre álló fejlesztési forrás elosztásába.

Erre az idén meghirdetett Részvételi Program, és az annak nyomán elkülönített Részvételi költségvetés ad alapot. Az önkormányzat és civil partnerei együttműködésében megindult programhoz egy újonnan készült weboldal kínál felületet, amelynek látogatói felvethetnek, megbeszélhetnek fejlesztési ötleteket, majd szavazhatnak azokról.

Az új honlap ünnepélyes elindítása és bemutatója szerdán 18.00 órakor következik! Online közvetítés a MiskolcOn Facebook-oldalon és a miskolc.hu weboldalon – írja a miskolci városházi közlemény.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek