“Kinek mit intézett a kormánya” – sürgősséggel tárgyalja az Országgyűlés a miniszterelnök és a miniszterek fizetését

Megosztás

Valahogy az egészségügyi dolgozók, a tanárok és a tűzoltók járandóságánál nem volt ennyire fontos a dolog. Az Orbán-kormánynak nem elég az adrenalin és a nyári szünet?

Kétnapos ülést tart a héten az Országgyűlés, hétfőn interpellációk, azonnali kérdések és kérdések is elhangzanak a Házban – írja a Hvg.hu.

A parlamenti honlapon található napirendi javaslat szerint mintegy három órán keresztül interpellálhatnak, azonnali kérdéseket és kérdéseket tehetnek fel a képviselők. A parlament megvitatja az egyes törvényeknek a honvédelemmel, a gazdaságfejlesztéssel, valamint a kormányzati igazgatással összefüggő módosításáról szóló törvényjavaslat bizottsági jelentéseit és az összegző módosító javaslatát.

A sürgősséggel tárgyalt előterjesztés az alaptörvényben újraszabályozott különleges jogrenddel függ össze, illetve tartalmaz rendelkezéseket a miniszterelnök és a miniszterek fizetéséről is.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek