Bulvár: Britney Spears férjhez ment

Megosztás

Az énekesnő már korábban is megtette volna ezt, de gondnokság alá helyezve ezt nem tehette meg.

Britney Spears és Sam Asghari összeházasodtak, hét hónappal azután, hogy megszüntették az énekesnő gondnokságát, amely elmondása szerint megakadályozta őt abban, hogy férjhez mehessen. A pár csütörtökön, Los Angelesben kötött házasságot.

Britney Spears tavaly bírósági meghallgatásán beszélt arról, hogy apja felügyelete alatt nem házasodhatott és azt sem engedték neki, hogy gyereket vállaljon. Idén áprilisban jelentette be, hogy terhes és harmadik gyerekét várja, egy hónappal később azonban elvetélt.

A BBC azt írja, nem sokkal a csütörtöki esküvő előtt az énekesnő egyik volt férje, Jason Alexander, akivel 2004-ben mindössze 55 óráig voltak házasok, megpróbált bejutni Spears otthonába, ezt pedig online élőben közvetítette. A férfit végül elfogták, mert elfogatóparancs volt érvényben ellene egy másik, a sajtó számára ismeretlen bűncselekmény miatt. Az még nem derült ki, hogy most vádat emelnek-e ellene birtokháborítás miatt. (via 444.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek