Márki-Zay Péter feleségébe is durván beleszállt a fideszes támadópropaganda

Megosztás

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt előre számított rá, hogy zúdulni fognak rá a támadások, az viszont rosszul érintette, hogy ilyen szinten igyekeztek tönkretenni feleségét is, félig-meddig sikerrel. Az asszony azonban a munkahely-váltás után gyorsan talpra állt.

Márki-Zay Péter saját közösségi oldalán írta le a történeteket és köszönte meg feleségének a folyamatos támogatást a nehéz időszakokban is.

“Nagyon sok ember támogatott, amikor négy évvel ezelőtt elkezdtem politizálni. A legnagyobb támogatást a feleségemtől kaptam. Amikor Felíciával közösen meghoztuk ezt a döntést, tudtuk, hogy életünk legnehezebb feladatára vállalkozunk. Arra is fel voltunk készülve, hogy nemtelen támadásoknak és lejáratókampányoknak leszek célpontja Magyarország legkorruptabb kormánya elleni küzdelmünkben.

Arra viszont nem számítottunk, hogy a Fidesz rágalomhadjáratával Felíciát is megpróbálja majd ellehetetleníteni. A propagandamédia folytonos támadásai miatt fel kellett adnia élete hivatását: ott kellett hagynia a szülésznői szakmát, amelyet annyira szeretett és amelyben annyi sikert ért el itthon és külföldön.

A Fidesznek azonban nem sikerült elérnie célját: Felícia nem adta fel és új célokat keresett és talált magának. Felícia, gratulálok új hivatásodhoz és köszönök minden áldozatot, amit értem hoztál! Üzenjük a mellettünk állóknak és a minket támadóknak: egymás mellett kitartva folytatjuk, elfogadva a lelkiismeretünk szerint meghozott döntéseink következményeit küzdünk tovább ebben a pártállamban.

https://tinyurl.com/feliciaasztalos

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és belső tér

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek