Szárnyaltak a miskolci lányok és megnyerték csoportjukat

Megosztás

Futsalban így az NB II Keleti csoportjának megnyerésével jogot szereztek az első osztályban való indulásra. Csak úgy tovább Miskolci Vénusz!

Megnyerte a női NB II Keleti csoportját a Miskolci Vénusz, és ezzel jogot nyert az első osztályban való indulásra a 2022/23-as bajnokságban – írja a Futsalhungary.hu.
Kolok mester csapata veretlenül végzett az első helyen, imponáló 173-20-as gólkülönbséggel. A bajnokság gólkirályát is a miskolci csapat adta idén, hiszen Visnyánszki Dalma 58 alkalommal talált az ellenfelek kapujába.

A Vénusz a bajnokság megnyerése mellett egyedüli másodosztályú csapatként bejutott a Magyar Kupa négyes döntőjébe is, azaz ragyogó szezont tudhatnak maguk mögött a miskolci lányok.
Természetesen a bajnokság megnyerése még nem jelenti azt, hogy jövőre be is nevez a borsodi csapat az NB I-be, de Juhász Viktor elnök úrtól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy erre nagy az esély.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek