Mezőkövesd polgármestere elefántot ajándékozott Tállai Andrásnak, több se kellett az internet népének

Megosztás

Eredetileg szívélyes gratulációnak indult a dolog, ám a poszt alatt az internetezők az elefántot is kiemelték, mint lehetséges finomcélzást, majd néhány problémával szembesítették az államtitkárt.

A Facebookon a Mezőkövesd Képekben oldalán jelent meg a következő írás:

“Gratuláltak Tállai Andrásnak

Hétfőn tartott testületi ülést a mezőkövesdi önkormányzat. A grémium vendége volt Tállai András, akit április 3-án ismét a térség országgyűlési képviselőjévé választottak. A képviselőt Tóth Ernő elefánt szobrával ajándékozta meg dr. Fekete Zoltán, Mezőkövesd polgármestere, jelezve, az elefánt mennyi jó tulajdonság jelképe. Tállai András hihetetlennek nevezte, hogy hetedjére győzött egyéni országgyűlési képviselői körzetben, büszke rá és megtiszteltetésnek tartja, hogy ennyi ideje lehet Mezőkövesd és Dél-Borsod képviselője.

Jövőre lesz 25 éve, hogy először megválasztották. Nem szokott elégedett lenni, a maximumra törekszik a politikában, a közéletben, a sportban, a magánéletben is, mint mondta, az ő pályája példa, hogy akarni kell, bízni és tenni érte. Sokan segítették őt és a Fideszt, amit megköszönt. Mint mondta, kiemelkedő volt a párt és az ő eredménye is. Ötödjére nevezték ki államtitkárrá – a múlt héten ismét megbízták a pénzügyminisztérium parlamenti államtitkári és miniszterhelyettesi teendőivel -, s öt olyan ember van, aki mint az öt Orbán-kormányban szerepet kapott, ő az egyik.

Köszönte Varga Mihály miniszternek és a miniszterelnöknek is a megbízatást.Mint mondta, közös a cél, az, hogy a város tovább fejlődjön. Eddig közösen gondolkodtak, a jövőben is legyen így. közel negyven éve él itt, segíteni fogja a várost, míg teheti, hogy haladjon előre. Hogy ez mi legyen, a képviselők találják ki, ő a szándék postása lesz és meggyőz embereket, hogy ez jó cél. Ez majdnem mindig sikerült eddig. Két év múlva önkormányzati és európai parlamenti választást lesz, ez messzinek tűnik, de hamar eljön. Köszönte a támogatást, igyekszik megszolgálni a bizalmat.”

A bejegyzés alatt pedig érkeztek a hozzászólások:

“Mi lenne ha a cigányos részt rendbe tennéd, Bandi, akiket te költöztették uralkodásod alatt a városba, hogy legyenek szavazóid!”

“Az igazi vezető akkor hiteles, ha személyesen mutat példát, ha közéjük költözik !”

“nem èreznè jól magát a konkurens bűnözők között”

“Ez az elefánt szobor célzás lett volna valamire, kinek mi jut az eszébe róla?”

Ám ezektől a hozzászólóktól mi elhatárolódunk.

Lehet, hogy egy kép erről: 14 ember és álló emberek
Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és álló emberek

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek