Porschéval menekült a rendőrök elől, majd ütközött, ripityára törte egy ház kerítését – videó

Megosztás

Eltiltás hatálya alatt vezette méregdrága autóját, de a meneküléshez csak a jó gépkocsi volt adott, a megfelelő vezetési tudás nem.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. május 17-én délután Nyíregyházán akartak ellenőrzés alá vonni egy Porsche típusú személygépkocsit, annak vezetőjét, és utasát. A járművezető a rendőrök, megállásra felszólító megkülönböztető fény és hangjelzését figyelmen kívül hagyta és a jármű sebességét tovább növelve megpróbálta kivonni magát a rendőri intézkedés alól.

A rendőrök szolgálati gépkocsijukkal követték a járművezetőt, amely -feltehetően eltúlzott sebessége miatt- lesodródott az úttestről, és egy út melletti lakóház kerítésének, valamint egy villanyoszlopnak ütközött. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a 36 éves nagykállói férfit a Nyíregyházi Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta.

A rendőrök a férfit a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították és közúti veszélyeztetés valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására – írja a Police.hu.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek