Bruttó félmilliós fizetéssel csábít a Balatonra az Aldi

Megosztás

Június 1-je és augusztus 31-e között kiemelt forgalmú üzletekké nyilvánítja az Aldi 10 Balaton-környéki üzletét, illetve a gárdonyi boltját, a döntés hátterében a turisztikai szezon várható erősödése áll. Ezek az üzletek hosszabb nyitvatartással állnak majd a vevők rendelkezésére – írja a Telex.

A kiemelt balatoni áruházakban a dolgozók létszámát is növelik: a, szezonális időszakra, határozott idejű munkaviszony keretén belül keresnek bolti eladókat. Összesen kb. 120 teljes és részmunkaidős pozíció nyílik meg az áruházlánc Balaton környékén található egységeiben. A jelentkezők a június 1. – augusztus 31. közötti időszakban megnövelt bérre számíthatnak: heti 30 óra esetén bruttó 376 725 forint, 35 óra esetén 439 513 forintot, míg 40 órás munkaviszony esetén bruttó 502 300 forintot kapnak havonta. A vállalat az itt dolgozók számára vagy az érintett üzlethez közeli, kiváló minőségű balatoni szállást biztosít, vagy megtéríti a munkába járás útiköltségét.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek