Marbella vége: hazaköltöztek Orbán Ráhelék?

Megosztás

Nagyjából hat és fél évvel ezelőtt, az első várandóssága idején fogalmazódott meg Orbán Ráhelben a gondolat, hogy bababoltot nyisson, és ez kedden valóra is vált, mint az a Hype&Hyper című lapban megjelent interjúból kiderült: megnyílt az ODU nevű konceptboltja a Hegyvidék Bevásárlóköpontban. A boltnyitás apropójából készült interjúból Orbán Ráhel anyai élményeibe is betekintést nyerhetünk.

Ami pedig a most nyíló boltot illeti, Orbán Ráhel azt mondja, mindent terméket személyesen ő válogatott, bár elismerte, hogy „kihívásokkal teli volt Spanyolországból intézni a bolt elindításához szükséges folyamatokat”. Hozzátette azt is, hogy az új bababolttal az anyaságban és a közgazdaságban szerzett tapasztalatait ötvözi a vendéglátással – írja a HVG.

Orbán Ráhel úgy látja, hogy mindenki beskatulyázza az édesanyákat, de ő nem szereti ezeket a jelzőket. Olyan helyet szeretett volna, ahol az anyáknak nem kell tartaniuk a máshol rájuk nehezedő nyomástól. „Azt szeretném, ha az ODU egy olyan hely lehetne, ami segít abban, hogy a gyermekvállalás az örömről szóljon, és kevésbé a nehézségekről” – mondta Orbán Ráhel.

Minden jel szerint úgy tűnik, valóban csak átmeneti időtartamra költözött Spanyolországba a család, erre utal az az elég egyértelmű interjúrészlet, amiben Orbán Ráhel azt mondja, gyerekei a 12. kerületben fognak majd iskolába és óvodába járni ősztől.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek