Talált bankkártyával vásárolgattak Ózdon

Megosztás

Az Ózdi Rendőrkapitányság információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás és kiskorú veszélyeztetése bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 29 éves helyi nővel szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított, a barátnője és a gyanúsított 13 éves fia 2022. május 11-én a déli órákban Ózdon sétáltak, amikor a fiú a járdán talált egy bankkártyát.

Az anya ekkor a gyermekét beküldte egy boltba, ahol hústerméket vásároltatott vele, majd az asszony barátnője vásárolt a kártyával egy dohányboltban.

Időközben a sértett észlelte a bankkártyája hiányát, amit letiltatott, ezért a többi üzletben történő vásárlási kísérletek már sikertelenek voltak.

A sértett azonnal értesítette a rendőröket, akik a nőt és fiát is felkutatták, ők éppen az egyik buszra akartak felszállni.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az asszony barátnőjét is – őt otthonából állították elő -, illetve lefoglalták tőlük a bankkártyát és a vásárolt termékeket is.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Related posts