Hadházy arra gyanakszik, nem véletlenül húzza az időt Pintér rendőrsége, hogy eltüntessék a nyomokat

Megosztás

Müller Cecíliáék és a járványadatok esetében mindig a 45, illetve 90 napot várták ki a válaszadással, ha egyáltalán adtak választ a képviselő egyszerű kérdéseire. Most a rendőrség is folyamatosan tologatja, halogatja az ügyet, pedig ez sem egy bonyolult feladat. Hadházy Ákos erősen sejti is, mire kell ez a sok extra idő a “pintérségnek”.

Az érintett maga tette közzé véleményét a Facebookon.

“Elvileg mindenki megnyugodhat: a belügy közleménye szerint a rendőrség nem figyelt meg senkit törvénytelenül. Ezzel “csak” négy apró gond van:

1) A Központi Nyomozó Főügyészség tegnapi nyilatkozata szerint az erről szóló bejelentés ügyében vizsgálat zajlik. Ezek szerint a pintérség már megírta előre a határozatot?

2) A Blikk mai cikke szerint két, korábban a BRFK Felderítő osztályán dolgozó tanú is beszélt nekik arról, hogy voltak törvénytelen, politikai kérésre végzett megfigyelések https://www.blikk.hu/…/brfk-felderito-foosztaly…/fcmqzly

3) Pintér ugyanígy “cáfolt” mondta a Pegazus botránynál is, a számtalan bizonyíték ellenére.

4) A pintérség nem igyekszik nekem hivatalosan válaszolni arra, hogy megfigyeltek-e korábban engem. Miután betekintést kértem az engem érintő iratokba, szépen kivárták a 14 napot, majd arról “tájékoztattak”, hogy a kollégáim rossz személynek címezték a kérdésemet (A BRFK érintett Felderítő Főosztálya időközben megszűnt). Így most a budapesti főkapitánynak küldtem el a levelemet, gondolom, ő is kivárja a 14 napot. Addig meg mehet a takarítás.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek