Felszólalt a Parlamentben a képviselő, aki a roma ügy lelkiismerete lesz – videó

Megosztás

Felszólalását cigányul kezdte, amire a magyar országgyűlés történetében eddig nem volt példa.

“Tisztelt kormánypárti képviselőtársaim!

A következő 4 évben egy valamit ígérhetek, roma ügyben én leszek a lelkiismeretük!” – írta mellékelten videójához Varga Ferenc képviselő a Facebookon.

A képviselő a hozzászólásokban meg is kapta a bátorítást. Ezekből válogattunk néhányat.

Gratulálok! Jó beszéd volt, jó volt hallgatni. Sok sikert, erőt-egészséget kívánok a munkájához! /Egy üde színfolt a Parlamentben! /🙂

“Minden elismerésem képviselő úr! Ne engedjen a dölyfös, cinikus, arrogáns uraknak! Gratulálok a simogató beszédéhez!!😀“Nagyon szép beszéd. Őszinte és igaz örülök hogy elmondta újból mert azért ez nem lehet hogy gondtalanul èljèk èletüket azok akik éveken keresztül kifosztották a közöst ‼️ pl, mint Farkas Flórián is szemet rohadt Tolvaj!  ne hagyja hogy ez a farkas Flórián ezt megússza miféle világ ez? A fidesz lophat, hazudozik csalnak,‼️🤮 sok sikert kívánok önnek a továbbiakban ‼️ a fidesz a 2/3-át Uralkodásra és Lopásra használják HATALMUKAT ‼️ ezt remélem tudja ön is,soha ne engedjen Orbán és Kormányának ❗

“Minden elismerésem az Öné! Végre egy intelligens,őszinte,és a parlamenthez méltó kommunikációval rendelkező politikus! Büszke lehet Önre a Magyar Roma közösség minden tagja! Sok sikert,kitartást…baromi nehéz lesz..de a szorgalom és a kitartás mindig győz!”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek