Megszűnik a PestiTV a Média1 szerint

Megosztás

Július 10-én elsötétül a Pesti TV – írja a Media1. A lap szerint a kormányközeli sajtóban zajló költségracionalizálásnak esik áldozatul a – Huth Gergely nevével fémjelzett és Mészáros Lőrinchez köthető – kormányközeli tévécsatorna és már ki is mentek az első ezzel kapcsolatos hivatalos értesítő dokumentumok a Progress Média Hungary Kft.-től a műsorterjesztő vállalatokhoz.

A Media1 telefonon elérte Vaszily Miklóst, a Progress Média Hungary Kft. társtulajdonosát, azonban ő nem akarta kommentálni a hírt.

Már tavaly szeptemberben is felröppentek olyan hírek, hogy a Pesti TV megszűnik. Akkor nyílt levelet tett közzé a PestiSrácok.hu, a helyzetük „ellehetetlenítése” miatt kértek segítséget a közönségtől. Ezt követően a nyílt levelet eltüntették az oldalról, majd Vaszily Miklós azt nyilatkozta, hogy sikerült tisztázni a félreértéseket, a vélt vagy valós sérelmeket Huth Gergellyel, a Pesti TV egyik alvállalkozójaként tevékenykedő, a műsorok tartalmáért felelős Gerilla Press Kft. vezetőjével és a munkatársakkal.

Vaszily akkor azt is hozzátette, hogy nincs napirenden a Pesti TV megszüntetése, bár azt elismerte, hogy a nézettséggel problémák vannak. Végül azt is kijelentette, hogy egy év múlva, a tévé második születésnapján fogják újból felülvizsgálni a csatorna helyzetét. A jelek szerint ezt nem várják meg.

Kapcsolódó cikkek