Egy 13 éves magyar kislány milliókkal teli táskát talált szemétszedés közben

Megosztás

Egy szemétszedési akciót tartottak Békésszentandráson, amikor egy becsületes kislány megtalálta a hosszú ideje elhagyott és már gazzal benőtt táskát. A tulajdonosa is meglett végül.

Álmukban sem gondolták volna a helyiek, hogy micsoda kincsre fognak bukkanni, amikor néhány héttel ezelőtt szemétszedési akciót hirdettek Békésszentandráson.

Egy helyi 13 éves lány egy gazdátlanul heverő hátizsákra figyelt fel, ami már gazzal volt benőve – írja a Ripost. A táskát kinyitva mindenkinek elakadt a lélegzete, ugyanis tele volt pénzzel, méghozzá kétmillió forintnyi angol fonttal. A bankjegyek mellett egy tabletet is találtak benne, valamint egy brit úriember, pontosabban Terrence William Andrews iratait is. 

Kép: CSG Backpacks

Mint később kiderült, egy évvel korábban a férfi ingatlanvásárlás céljából látogatott a településre, de egy váratlan rosszullét során elveszítette táskáját és ezáltal annak minden tartalmát. A 80 éves angol férfi nyugdíjas éveit szerette volna leélni a békés településen, amikor stroke-ot kapott, emiatt a mai napig gyógyszereket szed – írja a Tények. 

A hátizsák először a Békésszentandrási rendőr kapitányságra került, majd onnan a település alpolgármesterének köszönhetően, a jogos tulajdonosához. Az angliai Lutonban élő Terrence nem győzött hálálkodni a megtalálóknak, amiért visszakaphatta rég elveszettnek hitt vagyonát. 

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek