Megtisztították az Avasalját a Velünk a Város képviselői

Megosztás

A Matine – Magyarországi Tisztasági Nagykövet Egyesület által szervezett szemétszedési akcióhoz csatlakoztak a képviselők.

A városvezetés nemcsak beszél a környezetvédelemről, de aktívan tesz is érte. Tegnap számoltunk be róla, hogy Szarka Dénes azt szeretné, ha Miskolc napján inkább a közösségi közlekedés lenne ingyenes a parkolás helyett, ma pedig szemétszedéssel töltötték a hétvégét a Velünk a Város képviselői.
A civilszervezet által szervezett akcióhoz csatlakoztak a képviselők, ők is zsákot és kesztyűt ragadtak és elkezdték megtisztítani a történelmi Avasalja közterületeit.

Az Avasalján egyébként hosszú évek óta problémát okoz a rengeteg eldobált szemét. Hiába takarítják rendszeresen a területet, a szemét sajnos mindig újratermelődik.
Hegedűs Andrea frissen megválasztott országgyűlési képviselő Facebook bejegyzéséből jól látszik, hogy a mai alkalommal is több zsák eldobált szeméttől sikerült megtisztítani a területet.


Bízunk benne, hogy a képviselők akciója sokak figyelmét felhívja a környezetvédelemre és arra, hogy megfelelő gondossággal óvjuk és becsüljük környezetünk tisztaságát.

Kapcsolódó cikkek