Az MKKP szerint Elon Musk most Magyarországot venné meg, hogy ingyenes legyen a sör

Megosztás

Ezt a képzeletbeli bejelentést a Twitteren tette meg a milliárdos. A poszt alatt azonban elszabadultak a poénos hozzászólások is.

Most, hogy megszerezte a Twittert, a következő célpont Magyarország, de kizárólag azért, hogy ingyen sört adhassanak a lakosságnak.

Lehet, hogy egy Twitter-képernyőfelvétel erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „Elon Musk @elonmusk Next I'm buying Hungary to make the beer free 8:56 AM Apr 28, 2022 1.1M Reply Copy ink Read 68.8K replies”

A poszt természetesen csak a képzelet és némi számítógépes technika szüleménye, a hozzászólások azonban már nem. Ezekből csemegézünk most.

“Én mondjuk nem örülnék, ha egy nárcisztikus pszichopata zsebébe kerülne az ország. Oh wait…”

“Vegyen meg egy virágüzletet. Árulhatna MUSKátlit”

“Mr Musk van egy Tesla lemezjátszóm hangfalakkal. Model 3 cserébe benne vagyok.”

“Elkésett vele, már eladták.”

“Biztos olcsóbb, mint a twitter, de kizárt, hogy Putyin eladná…”

“”A Magyar Kétfarkú Kutya Párt Elon Musk érdekszervezete, a közismert liberális milliomos pedig meg akarja venni az országot. Ha ezt megteszi magyarok milliói vesztik el munkájukat, és vége a rezsicsökkentésnek. Ráadásul hazánkból akarja felbocsátani környezetszennyező rakétával marsi expedícióját, ami a CIA titkos fegyverkísérleteinek egyike és a célja Oroszország elpusztítása. Írta meg az Origó, aki átvette a Mandinertől aki a Pestis Srácokra hivatkozva közölte a hírt.” Részlet az M1 híradójából nemsokára.”

“Elon Musk VESZÉLYES!!! ☝️😂

“Ezek el is adnak neki… Simán. Csak vissza kell venni Putyintól.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek