Négynapos fesztivál időpontja közeledik Miskolcon

Megosztás

Különleges program, ahol minden a tehetségekről, a zenéről és a fiatalokról fog szólni.

Május 10. és 14. között Miskolcra figyel a magyar zenésztársadalom, feltekerjük ugyanis a hangerőt: tehetségkutatók és zenei játszótér is várja majd a fiatalokat több belvárosi helyszínen.

Együttműködő partnereivel egy különleges programra készül a Miskolci Kulturális Központ (MKK), többnapos programsorozatukban minden a zenéről és a fiatalokról fog szólni. Majorné Bencze Tünde, az MKK Nonprofit Kft. ügyvezetője az eseményt beharangozó hétfői sajtótájékoztatón rámutatott, közművelődési intézményként nagy hangsúlyt helyeznek a tehetséggondozásra, igyekeznek támogatni a tehetségek kibontakozását.

– Fontos számunkra, hogy minél több fiatal diák életében jelen legyen a zene. Éppen ezért nagy örömmel csatlakoztunk együttműködő partnereinkhez a program szervezésében és lebonyolításában, hiszen céljaink megegyeznek – mondta. További részleteket a Minap.hu cikkéből tudhatunk meg.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek