Sokkoló képsorok: felvétel készült a tragikus mindszenti vonatbalesetről – videó

Megosztás

Egy biztonsági kamera felvette, ahogy a teherautó lassítás nélkül a sínekre hajt, a vonatvezetőnek pedig már esélye sincs elkerülni a tragédiát, óriási erővel csapódik a gépkocsiba. Talán ebből is tanulhatnak az autóvezetők, hogy sokkal óvatosabban kell egy vasúti átjáróban közlekedni.

A karambolnak öt halálos áldozata és sok sérültje van. Felkavaró a felvétel, amit a Facebookon tettek közzé..

Felvette egy térfigyelő kamera a Mindszenten történt tragikus baleset pillanatait. A vasúti átjáróban történt karambolnak, amelyben egy kisteherautó és egy motorvonat ütközött össze, öt halálos áldozata és 13 sérültje van.

Az Országos Mentőszolgálat közlése szerint a kisteherautó hét utasa közül a helyszínen öt férfi meghalt. Két embert súlyos sérülésekkel vittek kórházba. A vonaton 11 utas szenvedett sérüléseket, megfigyelésre ők is kórházba kerültek.

A MÁV korábban azt közölte, hogy a Kiskunfélegyházáról Hódmezővásárhelyre tartó motorvonat vezetője minden szabályt betartott, és alig maradt ideje fékezni, amikor Mindszent határában található átkelőnél váratlanul elé hajtott a kisteherautó.

A vonat az ütközés után csaknem száz métert siklott, majd az oldalára borulva állt meg. A tájékoztatás szerint selejtezni kell.

Kapcsolódó cikkek