Minden egyben, amit tudni kell a vasárnapi szavazáshoz és népszavazáshoz

Megosztás

Némileg sajátos, de mégis hasznos elemzés arról, miről is döntünk április harmadikán, vasárnap a szavazófülkében. Akinek minden tökéletes, el sem kell mennie, hiszen olyan jó Magyarországon minden. Ha azonban változtatni szeretnénk, megérdemli az Ellenzéki Összefogás jelöltje a bizalmat. Pozitív változás ugyanis csak így lehetséges.

Mizsei László jegyzete a Facebookon.

“Holnap népszavazás és parlamenti választás lesz.

Megkérdeznek egy hülyeségről és arról, hogy kire bíznád az ország vezetését a következő 4 évben. Az előbbi komolytalan dolog, az utóbbi viszont fontos, mert legközelebb csak megint 4 év múlva szólhatsz bele a dolgok menetébe. Persze csinálhatsz forradalmat is, de az túl macerás dolog, szóval inkább szavazz!

Mettől meddig mehetsz majd? Reggel 6-tól este 7-ig, de jobb, ha minél hamarabb túlesel rajta. Ha nem szereted a tömeget megsúgom, 13-15h között vannak a legkevesebben…

Mit kell vinned magaddal? Személyi igazolványt és lakcímkártyát, mert mindkettőt kérni fogják. Maszk nem kell.

Ya, és vigyél magaddal minél több embert, aki amúgy lusta lenne elmenni, a te dolgod most az, hogy rávedd őket! Főzz nekik kávét, ígérd meg, hogy utána elviszed őket cukrászdába, vagy ami kedves nekik. Nem fogják megbánni, főleg ha tényleg beváltod… Mire szavazhatsz? Hülyeségekre, amivel a pedofil Kaletáról meg az ereszmászós Szájerről akarták elterelni a figyelmet. Azt gondolván, hogy ha valami teljes képtelenséget állítanak, akkor majd jól megvédhetik tőle a hazát és te ezt simán beveszed majd, mint a hívők többsége szokta…. Én nem veszem be, ezért érvénytelenül fogok szavazni tiltakozásom jeléül.

Hogy lehet érvénytelenül szavazni? Sokféleképpen… A legegyszerűbben úgy, hogy minden kört beikszelsz, vagy lehetsz kreatív is, ahogy időd és képzelőerőd engedi…

Ott van még a választás is… A népszavazási papír mellé kapsz még két lapot. Az egyik a pártlistás, a másik a helyi képviselős. Itt a XVI. kerületben a listáson az első helyen felsoroltat, tehát azt jelöld be, amin a legtöbb párt logója van, az utóbbin az utolsó nevet, az előbbiek jelöltjét. Ha kész vagy ne rakd be borítékba a papírokat, semmi értelme, csak a szavazatszámlálókat szívatod vele. Simán hajtsd össze a lapokat és dobd be az egyik urnába. Kifelé köszönsz, készen vagy!

Ennyi az egész és meglesz a napi sétád, ráadásul adtál magadnak és a gyerekeidnek egy esélyt, hogy ne nézzék az egész országot komplett idiótának a jelenlegi vezetői miatt és hogy ne kelljen még több embernek elhúzni az országból. Érdemes tudnod, neked jelenleg azért sz…, mert akiknek ez a vezetés most jó, legutóbb többen mentek el szavazni, szóval nyugodtan maradj otthon, ha neked eddig jó volt…

Szóval mit csinálsz holnap? 🙂

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Minden, amit tudni érdemes a holnapi népszavazásról és választásról.”

Kapcsolódó cikkek