Nem kapott tőle pénzt a pályaudvaron, ököllel megütötte a férfit

Megosztás

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 20 éves férfi ellen. Az elkövető 2021. november közepén, este, Miskolcon, egy autóbusz pályaudvaron pénzt kért egy férfitól, majd mivel nem kapott, verekedésre hívta, és a védekező, illetőleg menekülni próbáló sértettet ököllel arcon ütötte.

A vádirat szerint a vádlott 2021. november közepén, az esti órákban Miskolcon, az egyik autóbusz pályaudvaron odalépett a várakozó férfihoz, és pénzt kért. A férfi nem adott és közölte, hogy hagyja hazamenni. Az elkövető felháborodott, majd szóváltást kezdeményezett, végül verekedésre hívta a férfit, és a karjait előre lendítve rátámadt.

A sértett védekezés közben ellökte magától a vádlottat, aki a jobb öklét fenyegetően emelgette irányába, és amikor a férfi megpróbált távolabb menni, utána lépett, és ököllel a szeme alatt megütötte. A férfi továbbra is agresszív maradt, a helyszínre érkező rendőrök fékezték meg.

Az ügyészség a büntetett előéletű, többszörös visszaeső vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

Kapcsolódó cikkek